demo-attachment-40-Path-4
demo-attachment-42-Path-8
demo-attachment-41-Path-6

EnphaseLaadpalen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
enphase laadpaal load station
demo-attachment-366-Path_1348
enphase laadpalen
  • Volg AgibaEnergy

AgibaLaadpalen

Een laadpaal thuis

Auto opladen wanneer u maar wilt

Door de toenemende verkoop van elektrische auto's worden openbare laadstations steeds drukker. Met een laadpaal thuis hoeft u niet te wachten op anderen. Bovendien kunt u 's nachts uw auto opladen, zodat u de volgende dag weer vertrekt met een volle accu.

Opladen via Zonnepanelen

Elektrisch rijden kan nog duurzamer en voordeliger. Dit kan door elektriciteit op te wekken met zonnepanelen op uw dak. Wanneer u uw auto oplaadt met deze zonnepanelen, zullen uw energiekosten nauwelijks stijgen.

Eigen Laadpaal is Voordeliger

Bij openbare laadstations zijn de tarieven tegenwoordig hoger dan wanneer u uw auto oplaadt met uw eigen stroom. Op sommige plaatsen zijn deze tarieven zelfs twee tot vier keer zo hoog als het gebruik van uw eigen stroom. Dit komt omdat u een extra bedrag betaalt aan de aanbieder van het laadstation.

wallbox pro laadpalen
  • Volg AgibaEnergy

LaadpaalApp

Live controle op uw app

Geavanceerde functies binnen handbereik

Bedien uw laadpaal moeiteloos met onze laadpaal app. Plan laadsessies, bekijk de status en voeg familieleden toe voor gebruik.

Uw volledige energiebeheer in één app

Deze app geeft realtime inzicht in de energieprijzen per uur, het verbruik en stuurt slimme meldingen over de voordeligste laadtijden. Een efficiënte tool voor het beheren van uw energiehuishouding.

Automatische meldingen

Ontvang automatische meldingen wanneer uw auto volledig is opgeladen, als de auto niet aangesloten is op uw laadpaal vóór de geplande laadtijd, en voor beschikbare software-updates.

Doe ook een Dakcheck voor zonnepanelen i.c.m. Thuisbatterij en profiteer van de *BTW subsidie hierop!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.